Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

2T

2T

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Motul 800 2T Off Road 1L

3251

nové

Motul 800 2T Off Road 1L

100% syntetické mazivo na báze Double-Ester-Technology. Osobitne navrhnuté pre všetky terénne motocykle so systémom mazania premix v závodných 2 dobých motoroch pracujúcich pri vysokých otáčkach a vysokom zaťažení.

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

Čítaj viac...

100% syntetické mazivo na báze Double-Ester-Technology. Osobitne navrhnuté pre všetky terénne motocykle so systémom mazania premix v závodných 2 dobých motoroch pracujúcich pri vysokých otáčkach a vysokom zaťažení. Balenie: 1L.

Špeciálna továrenská rada plne syntetického oleja pre závodné účely, vyrobený plne esterovou syntézou pre motocyklové rýchlostné aj motocrossové súťaže majstrovstiev sveta. Vlastnosti: Vyrobený na báze rastlinných, biologicky odbúrateľných surovín. Je určený pre motory pracujúce vo vysokých otáčkových režimoch, ktoré majú byť mazané zmesou paliva a oleja. Vykazuje extrémne vysoké mazacie schopnosti prakticky bez tvorenia akýchkoľvek usadenín, bez pogumovávání súčiastok a pečenie prepúšťacích súčasťou výfuku. Pri príprave zmesi dodržujte pomer odporúčaný výrobcom motora. Ďalej zabraňuje pečenie membrán za dažďa (tzv.antiemulze). Špecifikácia: API TC-TSC  

12 doporučených produktov: