Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

80Ah-99Ah

80Ah-99Ah

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Exide Equipment Gel 80Ah/12V (ES 900)

ES900

nové

D350 x Š175 x V190mm pravá

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

Čítaj viac...

Batérie navrhnuté na dodávanie energie pre najvybavenejšie obytné prívesy a karavany. Ich konštrukcia zabezpečuje vysokú mieru flexibility pri inštalácii (v kabíne, v polohe na bok, až 30% úspora miesta), výhody pre obsluhu (absolútna bezúdržbovosť, vhodné pre dlhé obdobia bez použitia) a robustnosti (odolnosť voči vibráciám, náklonu, vyliatiu a únikom). Vyrábané na báze gélovej technológie (elektrolyt vo forme gélu) so zliatinou Ca/Ca a VRLA ventilmi (riadená ventilom), pokrývajú rozsahom výkon od 450 do 1300 Wh, čo z nich robí skvelú voľbu pre najmodernejšie a najnáročnejšie rekreačné vozidlá.

ŠPECIÁLNE SLUŽBY

Vozidlá záchranných systémov a bezpečnostných služieb ako polícia, ambulancia, hasičský zbor, záchranári.Vhodné pre: Nepretržitú, vysokú spotrebu energie (pri jazde a parkovaní) vozidiel so záchranárskym vybavením.  

VÝHODY: absolútne bezúdržbové prevedenie vhodné aj pre dlhé obdobie mimo prevázdky (nízke samovybíjanie) vďaka uzavretému veku spolu s VRLA ventilmi dochádza k vnútornej rekombinácií plynov, žiadny nepríjemný zápach ani možnosť vyliatia vhodný na inštaláciu na bok, vysoká odolnosť proti vibráciám a náklonom kompaktný rozmer ušetrí až 30% miesta pri rovnakej kapacite  

TECHNICKÉ PARAMETRE

Model Exide -EQUIPMENT GEL

Typ bezúdržbový

Technológia gél

Napätie [V] 12

Kapacita [Ah] 80

Štartovací prúd [A] 540

Nominálny výkon [W] 900

Nádoba L05

Polarita - Pól 1

Typ pólu štandardný

Spodné uchytenie

B13

Batéria gélová batéria

MAXIMÁLNE ROZMERY [mm]

Dĺžka 350

Šírka 175

Výška 190              

30 doporučených produktov: