Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Aditíva - olej

Aditíva - olej

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Liqui Moly 3721 Ceratec /Keramická prísada do oleja/ 300ml

3721

nové

Ceratec /Keramická prísada do oleja/ 300ml, Liqui Moly 3721 

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

Čítaj viac...

Liqui Moly 3721 Ceratec /Keramická prísada do oleja/ 300ml

Prísada s obsahom mikrokeramických tuhých mazadiel vhodná do všetkých motorových olejov.

Prísada znižuje trenie a opotrebenie vďaka mikrokeramickým zlúčeninám s extrémne vysokou chemickou stálosťou, odolnosťou proti vysokej teplote a tlakovej zaťažiteľnosti.

Pôsobením prísady sa predchádza priamemu kontaktu kovových styčných plôch a tým dochádza k zvyšovaniu životnosti motora.

Ľahkobežný efekt pri prevádzke motora znižuje spotrebu pohonných hmôt u benzinových a dieselových motoroch.

Prísada sa pridáva do motorového oleja a ku zmiešaniu dôjde samovoľne.

Objem 300 ml stačí až pre 5 l oleja. Účinnosť trvá po 50.000 km (je nutné dodržiavať výrobcom vozidla odporúčané intervaly výmeny oleja).

Nepoužívajte v motocyklových motoroch s mokrou spojkou.

Ceratec je vyrobený v Nemecku firmou Liqui Moly 3721

  • APL je známy skúšobný inštitút v Nemecku, ktorý zamestnáva viac než 700 pracovníkov a prevádzkuje 145 kontrolných staníc na motory. ALP bežne testuje motory a súčiastky motorov pre výrobcov automobilov. Keď firma LIQUI MOLY požiadala inštitút o testy, veľmi ho to prekvapilo: LIQUI MOLY je prvým a jediným podnikom na trhu, ktorý dobrovoľne požiadal inštitút APL o testy svojich výrobkov.
  • Cera Tec je veľmi kvalitná prísada do olejov, ktorá obsahuje drobné keramické častice. Tieto častice chránia motor a znižujú trenie. Inštitút APL testoval ochranu proti opotrebeniu. Pri stúpajúcom zaťažení poháňalo jedno ozubené koleso druhé koleso tak dlho, kým sa nedosiahol určitý stupeň opotrebenia. So štandardným olejom sa dosiahol stupeň zaťaženia štyri. Ten istý olej s prísadou Cera Tec dosiahol stupeň zaťaženia deväť. Tento výsledok zvýrazňuje vynikajúcu ochranu pred opotrebením, ktorú zabezpečuje Cera Tec: motor vydrží dlhšie, je menej pravdepodobný vznik porúch a vďaka zníženému treniu klesá aj spotreba paliva

11 doporučených produktov: