Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

MD 101.4062

MD 101.4062

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Sekundové lepidlo 101.4062 fľaška 20g

MGL.101.F20

nové

Sekundové lepidlo 101.4062 fľaška 20g / Marston-Domsel

Viac detailov

Termín dodania do 4 dní

Čítaj viac...

SEKUNDOVÉ LEPIDLO MGL.101.4062

CA lepidlá MARSTON-DOMSEL sú špeciálne vhodné pre všetky druhy spájania kovov, dreva a plastov. Obzvlášť vhodné na pórovité materiály. Lepia drevo keramiku, kožu, korok a plasty, v závislosti na špecifikácii.

Produkt - MGL.101.4062
Charakteristika | použitie - Na extrémne rýchle lepenie hladkých plastových alebo gumených povrchov. Následné dopasovanie spájaných dielov nie je možné. Riedka tekutina s kapilárnym účinkom.
Základ - Ethyl Cyanacrylate
Viscozita 20°C mPa.s - 2 – 5 nízka viskozita
Vyplnenie medzery /mm - 0,05
Manipulačný čas zretia sec. - 3 – 10
Tepelná odolnosť °C - -50 až +80
Vydanie / bez označenia –

Nie je žiadne lepidlo ktoré by lepilo všetko. Špecifické lepidlá sú nevyhnutné pre rôzne materiály, ktoré sú spárované s ohľadom na ich štruktúru, skladbu a viskozitu. MD sekundové lepidlo od MARSTON-DOMSEL je dodávané v praktických nádobách s kvapátkom a sú dostupné vo viacerých verziách pre všetky druhy materiálov
- Ekonomické použitie
- Presná aplikácia
- Vysoká odolnosť voči úderom
- Extrémne vysoká pevnosť v ťahu n Vysoká tepelná stabilita
- Pevné za pár sekúnd
- Bez silikónu

Oblasti použitia:
elektrický a elektrotechnický priemysel, strojárstvo, spracovanie kovov, automobilový priemysel, konštruovanie modelov, nábytkový priemysel, spracovanie plastov, zubné lekárstvo, lepenie nechtov, gumárenský priemysel, osvetľovacia technika atď.
Použitie:
Lepené časti musia byť čisté a zbavené mastnoty a nečistôt. Aplikujte malé množstvo lepidla na jednu stranu a stlačte lepené časti k sebe. Spoj sa stane suchý na dotyk za pár sekúnd, v závislosti od typu materiálu, konečná pevnosť sa dosiahne po 24 hodinách. Náš aktivátor č. 9 je možné použiť na zrýchlenie procesu tvrdnutia. Pre materiály ako PP, PE, Teflon® alebo silikón sa musí použiť podkladový náter č. 7.

3 doporučených produktov: