Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Ochrana karosérie

Ochrana karosérie

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

JLM Underbody Coating 1L - gumový náter podvozku

25795

nové

JLM Underbody Coating 1L - gumový náter podvozku

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

Čítaj viac...

Informácie o produkte
JLM gumový náter podvozku je rýchlo schnúca, nepriepustná, pružná, prekryvná, zvukotesná a hluk redukujúca vrstva, ktorá poskytuje ochranu pred poškodením ako je štrk, soľ piesok alebo iné chemické a mechanické nečistoty. Zabraňuje tiež hrdzi a poškodeniu komponentov podvozku vozidla, podlahových panelov, priestorov okolo kolies, spojlerov, dverí, prahových dverí a viditeľných komponentov karosérie.
 
Povlak podvozku JLM je vyrobený zo syntetickej živice a tvrdej gumy (SBS), čo znamená, že je odolný, dobre drží a rýchlo sa vysychá. JLM Spodná vrstva je tixotropná (pseudo plastická). To znamená, že ak pretrepete plechovku pred otvorením,  viskozita sa zníži a tým sa ľahšie aplikuje striekaním. Po ukončení postreku sa kvapalina okamžite zmení späť na gél. Umožňuje to, aby bola aplikovaná na vozidlo ako štruktúrovaná vrstva, ktorá dobre prilieha k podvozku a vytvára vrstvu, ktorá neodkvapkáva.
 
Po nanesení na podvozok tvorí ochrannú vrstvu, ktorá je pružná a husto štruktúrovaná. Náter je zatuhnutý po 1 až 2 hodinách po aplikácii. Po 5 až 7 hodinách po aplikácii je ochranná vrstva suchá na dotyk. Po úplnom vyschnutí po približne 24 hodinách môže byť náter prekrytý takmer akoukoľvek značkou alebo typom náterového systému bez akéhokoľvek nebezpečenstva miešania farby s náterom.
 
Vlastnosti
- rýchlo schnúci
- pri aplikácii neodkvapkáva
- znižuje hlučnosť
- chráni pred hrdzou
- chráni pred štrkom a kamienkami
- prelakovateľný
- farba čierna
 
Oblast použitia
Gumový náter podvozku môže byť použitý na všetky vozidlá, ako sú osobné automobily, dodávky, karavany, karavany, poľnohospodárske vozidlá, nákladné vozidlá alebo prívesy. Náter dostupná v čiernom prevedení. v 500 ml rozprašovači (položka číslo J04603), v 1 litrovej nádobe so závitom (číslo výrobku J04601) alebo 20-litrovej nádobe (číslo položky J04602) učený pre kompresorové striekacie pištole a striekacie zariadenie, ktoré používajú mechanické čerpadlo.
 
Aplikujte náter kompresorovou striekacou pištoľou pracujúcou pri pracovnom tlaku minimálne 3 a maximálne 6 barov. Po uschnutí sa zvyšky povlaku jednoducho odstránia použitím rozpúšťadla, ako je benzín alebo terpentín. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Ak je JLM uložený v originálnom obale neotvorený, Môže uchovávať jeden rok.
 
 
Návod na použitie
1. Pred použitím vykonajte správne ochranné opatrenia. Pri celom procese noste rukavice a ochranné okuliare.
2. Odstráňte akúkoľvek hrdzu, nečistoty, mastnotu a olej z podvozku vozidla.
3. Podvozok musí byť čistý a suchý.
4. Pred použitím pretrepte plechovku.
5. Naneste vrstvu na podvozok.
6. Pri použití kompresorovej striekacej pištole musí byť pracovný tlak medzi 3 a 6 barmi
 
 
Dôležité
Nestriekajte na výfukové a brzdové systémy ani na časti motora.

7 doporučených produktov: