Aditívum - benzín

Aditívum - benzín

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

JLM GDI Injector Cleaner - čistič vstrekovačov 250ml

350

nové

JLM GDI Injector Cleaner - čistič benzínových priamych vstrekovačov 250ml

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

14,98 €

Čítaj viac...

Podrobný popis
Problém s priamym vstrekovaním
Veľká výhoda nových motorov s priamym vstrekovaním je ich výkon, dobrá účinnosť a nízke hodnoty CO2. Tieto výhody ale netrvajú večne, ak nieje o motor dobre postarané. Vďaka prísnejším toleranciám mechanických častí a vyššej produkcii sadzí / častíc, sú systémy priameho vstrekovania náchylnejšie na znečistenie, čo má časom zásadný vplyv na ich účinnosť. Z praxe majitelia aut často riešia rozsvietenú kontrolku motora, citeľne znížený výkon, alebo zvýšenú dymivosť, čo môže viesť k problémom na STK pri emisnej kontrole.
 
Vlastnosti
- určené pre všetky benzínové motory s priamym vstrekovaním
- čistí vnútro benzínových vstrekovačov priameho vstreku
- excelentná účinnosť podložená testami
- redukuje emisie PN (častice), NOx (oxid dusíka), CO2 (oxid uhličitý)
- určené pre motory GDI, FSI, CGI, SIDI
- vhodné pre Euro 6/VI+
 
Použitie
- aditivuje 40 - 60L benzínu
- vlejte do nádrže pred, alebo po natankovaní
- môže byť použité pri každom tankovaní, alebo aplikujte pri vznikajúcich problémoch
 
 
Ako sa zbaviť sa nečistôt na vstrekovačoch paliva GDI
Predísť vzniku nečistôt na vstrekovačoch nieje tak jednoduché. Vstrekovače paliva sú vystavené nielen vysokej teplote, ale aj nečistotám zo spaľovacieho procesu, ktoré sa spečú na špičke vstrekovača a následné blokujú jeho otvory, ktoré majú priemer menší ako ľudský vlas. Riadiaca jednotka kompenzuje túto situáciu automatickým nastavením dávkovania paliva. Ak sa však dlhodobo odchýli dávkovanie paliva o 25% od typických hodnôt, tak sa pravdepodobne rozsvieti kontrolka chyby motoru a zníži sa výkon motoru.
 
Výzvou nieje len riešiť vzniknuté problémy ale aj zamedziť následnému opakovanému vzniku problému. Inovatívny výrobca JLM sa dokázal tejto výzve postaviť čelom a vyvinul vlastnú palivovú prísadu, ktorá úspešne rieši problém v motoroch s priamym vstrekovaním.
 
Laboratórne testy v Millbrook Proving Ground v Bedfordshire v Anglicku v roku 2019 dokázali, že čistič vstrekovačov GDI spoločnosti JLM poskytuje rýchlejšie a kompletnejšie čistenie, v porovnaní s inými technológiami čistiacich prostriedkov, ktoré sa zvyčajne nezameriavajú na problémy kontaminácie, ktoré spôsobujú technológie priameho vstrekovania..
 
Ukázalo sa, že účinné látky v GDI aditíve nielen odstraňujú nečistoty a zabraňujú následnej kontamináciu vstrekovača paliva, ale aj znižujú spotrebu paliva, ktorá sa počas testov znížila o 4%. Tak isto sa výrazne znížili emisie, čo zdôrazňuje environmentálny prínos pravidelného používania čističa GDI ako preventívneho opatrenia.
 
Prečo práve GDI čistič od JLM?

Sme presvedčení, že náš GDI čistič priamych vstrekovačov je najlepší na trhu, ale samozrejme nedokáže vyriešiť všetky problémy v moderných benzínových motoroch.

Jemné nečistoty v olejovej náplni obmedzujú pohyb piestnych krúžkov a spôsobujú netesnosť vo valcoch. Aby nedošlo k strate kompresie, tak najlepším riešením je preplach olejovej náplne s prípravkom JLM Engine Flush pri každej výmene oleja.

Aj keď systém priameho vstrekovania paliva má tiež výhodu nižšej tvorby karbónu na sacích ventiloch a sedlách JLM GDI Injector Cleaner nedokáže vyčistiť upchaté sacie potrubia, ventil EGR a sedlá ventilov. Na tento účel spoločnosť JLM odporúča účinný čističa sania JLM Air Intake and EGR Cleaner ako údržbové aj preventívne opatrenie pre servisné opravy.

Vďaka novému aditívu na čistenie  benzínových vstrekovačov GDI, spolu s preplachom olejovej náplne JLM Engine Flush a prípravku na čistenie sania a EGR spoločnosť JLM Lubricants ponúkať servisom komplexný rad produktov na detoxikácie a čistenie benzínových motorov s priamym vstrekovaním.

17 doporučených produktov: