Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Aditívum - LPG

Aditívum - LPG

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

JLM Valve Saver Fluid 0,5L

3431

nové

JLM Valve Saver Fluid 0,5L aditívum na domazávanie sediel ventilov

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

Čítaj viac...

Podrobný popis
Pravidelné používanie JLM pri jeho správnom dávkovaní dokazuje, že JLM aditívum zaisťuje vynikajúcu ochranu sediel ventilov.

 

Firma GMS Holandsko, ktorá 11 rokov budovala segment ochrany sediel ventilov pre LPG a je lídrom na trhu aditív do pohonných hmôt, resp. kvapalín na ochranu ventilov, teraz ponúka svoju vlastnú radu aditív a mazív JLM, vrátane JLM aditíva na ochranu ventilov a zariadenia (kitu) na ochranu ventilov.
 
Všetky JLM produkty sú najvyššej kvality a sú podložené testami o ich skúškach v nemeckých laboratóriách. JLM vyvinula kompletnú radu prídavných kvapalín a mazív pre spotrebiteľov, s využitím najnovších technológií pri ich testovaní a vylepšovaní.

JLM aditívum na ochranu ventilov a JLM dávkovacie zariadenie na ochranu ventilov boli úspešne prezentované na výstave Automechanika vo Frankfurte a sú už dostupné vo všetkých krajinách Európy, ako aj na ostatných kontinentoch.

Vlastnosti

chráni, čistí a chladí ventily a sedlá ventilov
vhodné pre domazávacie sady od všetkých výrobcov
čistí palivový a vstrekovací systém
znižuje emisie
znižuje spotrebu paliva
vhodné pre staršie autá a veterány ako náhrada olova
vhodné pre 2T motory mix 1:50
 

Vedeli ste?
Niekedy obsahoval benzín zložky olova. Olovo zvyšovalo oktánové číslo benzínu až o 10 jednotiek a tiež slúžilo ako nevyhnutná zložka na dobré mazanie ventilov a sediel. Z dôvodu ochrany zdravia a životného prostredia sa už olovo nepoužíva.
Hlavne pri starších autách a veteránoch je potrebné domazávať ventily a sedlá ventilov. K tomu slúži Valve Saver Fluid. Pridajte do benzínu Valve Saver Fluid v pomere 1:1000 a ochránite sedlá ventilov.


6 doporučených produktov: