Autošampóny

Autošampóny

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Aktívna pena K2 BELA PRO Energy Fruith

D0121

nové

Aktívna pena K2 BELA PRO Energy Fruith Ph7 NEUTRAL

Viac detailov

Termín dodania 2-3 dni

7,50 €

Čítaj viac...

K2 BELA PRO - aktívna pena s Ph7 NEUTRAL
Aktívna pena s neutrálnym pH a veľmi príjemnou vôňou. Vytvára bohatú a našuchorenú penu s hustou konzistenciou. Má neutrálne PH a preto je bezpečná pre vosky a keramické ochranné nátery. Vytvára na karosérii vozidla dlhotrvajúcu penu a účinne zmäkčuje nečistoty. Vďaka jedinečnej aróme ovocných plodov je práca s produktom veľmi príjemná. Je mimoradne vhodná na použitie v napeňovačkách, v tlakových zariadeniach a ručných napeňovačkách.

K2 BELA PRO pokrýva povrch ako snehová kráľovná s hustou a našuchorenou bielou perinou z aktívnej peny. Bez akýchkoľvek problémov zmäkčuje všetky nečistoty a má schopnosť odstraňovať aj tie najťažšie nečistoty na aute, čo uľahčuje následné čistenie. Používa sa na predbežné čistenie, čím sa výrazne znižuje riziko poškriabania farby počas ručného čistenia. Bez ohľadu na to, či ju používa nováčik v oblasti autokozmetiky alebo detailov. Napriek svojej veľkolepej sile nezanecháva žiadne usadeniny ani škvrny. Je úplne bezpečná pre vyčistené povrchy.

Aktívna pena K2 BELA PRO kombinuje silu a jemnosť, zvádza svojou vôňou. V závislosti od vášho výberu objavíte jeho rôzne aromatické vône.
Riedením v napeňovacích strojoch:
1:10-1:15 - dosiahnete veľmi bohatú penu
1:16-1:20 - dosiahnete menšiu penu na báze mlieka

Spôsob použitia:
Celú karosériu vozidla zakryte penou K2 BELA PRO a začnite od spodnej časti. Nechajte penu pôsobiť niekoľko minút, aby sa rozpustili nečistoty. Dôkladne opláchnite vysokým tlakom vody. Penu vďaka svojmu neutrálnemu pH možno použiť aj ako šampón pri ručnom umývaní, kedy použite rukavicu z mikrovlákna na ručné umývanie, špongiou alebo kefu.

16 doporučených produktov: