Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Dot 4

Dot 4

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Brzdová kvapalina ATE DOT 4 0,25L

03.9901-5808.2

nové

Brzdová kvapalina ATE DOT 4 0,25L

Brzdová kvapalina je najdôležitejšou súčasťou v našich brzdových sústavách, pretože prenáša silu z našej nohy na brzdy kolies.

Viac detailov

Čítaj viac...

ATE DOT 4 - Brzdová kvapalina

Brzdová kvapalina je najdôležitejšou súčasťou v našich brzdových sústavách, pretože prenáša silu z našej nohy na brzdy kolies. Od zavedenia elektronických brzdových sústav, ako je ABS a ESP , pripadá brzdovej kvapaline výrazne väčší význam ako predtým. Hydraulické agregáty týchto sústav majú veľké množstvo drobných vrtov a kanálikov, ktorých priemer je menší ako hrúbka ľudského vlasu. Chybný výber brzdovej kvapaliny preto môže mať nedozerné následky pre funkciu moderných brzdových sústav. Od zavedenia ESP musí brzdová kvapalina v zlomkoch sekundy zabrzdiť jednotlivé kolesá a stabilizovať tak vozidlo v kritických jazdných situáciách (napr. pri šmyku).

Všetky Originál ATE brzdové kvapaliny spĺňajú a prekonávajú špecifikácie SAE J1703 ako aj FMVSS § 571.116 v uvedených DOT - zaradeniach a ISO 4925 v príslušnej triede.

Brzdová kvapalina rozpúšťa lak. Pri dopĺňaní, resp. výmene brzdovej kvapaliny sa riaďte predpismi výrobcu vozidiel. Skladujte ju v čistom prostredí a suchu.

20 doporučených produktov: