Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Leštenky, prípravky proti škrabancom

Leštenky, prípravky proti škrabancom

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

K2 TURBO 120g Leštiaca pasta na lak

K001

nové

K2 TURBO 120g Leštiaca pasta na lak

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

Čítaj viac...

Vynikajúca vosková pasta na karosériu vyskúšaná miliónmi zákazníkov. V snahe priniesť dokonalý produkt, vytvorili sme recept pasty K2 TURBO pomocou špeciálnych nanočastíc. Používa sa pri čistení, leštení a konzervovaní autokarosérie. Odstraňuje aj tie najmenšie škrabance a poškodené povrchy laku a metalízy a prinavracia autolaku „nový vzhľad“. Brúsna pasta s voskom. Súčasne brúsi, voskuje a leští. Je lacná, zabezpečuje dobrý efekt a trvácnosť ochrannej vrstvy. Používa sa na všetky druhy lakov, taktiež metalizovaných povrchov. Odstraňuje zvetranú farbu, olej, asfalt, a zvyšky hmyzu. Ľahko sa nanáša a nevyžaduje veľké úsilie na leštenie.

Starajte sa o svoje zdravie. Je bezpečná pre zdravie a životné prostredie vďaka špeciálnym prísadám. Preto nemusí byť označená "škodlivá", alebo "dráždivá" ako iné podobné produkty na trhu.

Použitie: 1. Umyte a vysušte karosériu. 2. Naneste tenkú vrstvu K2 TURBO krúživými pohybmi mäkkou handričkou. 3. Po vysušení (30 sekúnd) vyleštite do vysokého lesku čistou handričkou.

15 doporučených produktov: