Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Mazacie spreje

Mazacie spreje

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

JLM Multi Spray 400ml - univerzálne mazivo

64192

nové

JLM Multi Spray 400ml - univerzálne mazivo

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

Čítaj viac...

Podrobný popis
Multi Spray od výrobcu JLM je určený na všeobecné použitie ako penetračné mazivo. Základom maziva je minerálny oleja s nízkou viskozitou. Mazivo obsahuje prísady, ktoré znižujú rýchlosť odparovania pre optimálnu penetráciu, bez ohľadu na to, či je mazivo použité na teplom, studenom alebo slanom povrchu. Je neagresívny pre väčšinu materiálov.
 
Vysokokvalitný chemický vzorec prípravku JLM Multi Spray zaručuje, že mazací film je dostatočne tenký na to, aby prenikol cez skorodované časti, ale zároveň dostatočne silný na to, aby mazal povrchy. Aplikované mazivo vytláča vodu a tak tvorí antikoróznu ochranu, takže je obzvlášť užitočné, keď sa nanáša na nelakované železné a oceľové povrchy.
 
Účinný chemický vzorec zvyšuje nadštandardná kapacita stlačeného nosného plynu a tiež dôkladný výber aplikátora, aby sa zabránilo plytvaniu a znečisteniu okolia. Aj keď rozprašovacia dýza vydáva rovnomerné množstvo maziva, jej relatívne široký uhol nie je ideálny pre každé použitie. Z tohto dôvodu spoločnosť JLM Lubricants navrhla sklopnú predlžovaciu sondu, ktorá umožňuje presnejšie aplikovanie maziva. Na rozdiel od mnohých alternatívnych výrobkov, kde je predlžovacia sonda prilepená k telu aerosólu, často pomocou lepiacej pásky, Multi Spray JLM ju začleňuje ako súčasť dýzy, čím sa znižuje riziko jej nesprávneho umiestnenia alebo straty.
 
 Vlastnosti
- čistí, maže a chráni
- výborná penetrácia ťažko prístupných miest
- rozpúšťa hrdzu
- uvoľňuje hrdzavé skrutky, matice, zámky a pánty
- chráni pred vznikom korózie a hrdze
 
Použitie
Pred použitím dobre pretrepte. Používajte pri izbovej teplote. Súčasťou balenia je presná aplikačná sonda, ktorú je možné podľa potreby sklopiť, alebo zdvihnúť.
Nastriekajte na požadované miesto. Prebytočný olej nechajte odpariť alebo zotrite. Ak je potrebné penetrovať ťažko prístupné miesta, niekoľkokrát aplikujte a nechajte pôsobiť.
Produkt je horľavý, preto nestriekajte na veľmi horúce a rozpálené povrchy.
Dodatočné parametre
Kategória:    Mazacie prostriedky
Hmotnosť:    0.45 kg

14 doporučených produktov: