Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

nad 100Ah

nad 100Ah

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Banner Running Bull AGM 12V 105Ah 950A (60501)

605 01

nové

Výška 190 mm x Dĺžka 394 mm x Šírka 175 mm pravá

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

Čítaj viac...

RUNNING BULL AGMAGM PRE VOZIDLÁ SO SYSTÉMOM ŠTART/STOPS REKUPERÁCIOU ENERGIE. Viac ako 70 percent všetkých nových vozidiel je dnes vybavovaných funkciou motora štart/stop, aby prostredníctvom udržateľných úspor paliva a zníženia emisií CO2 dokázali splniť ciele prijaté v rámci sprísňovania emisných limitov CO2 na úrovni EÚ. V týchto ekologicky šetrných vozidlách sa uplatňujú zásadne dva rôzne systémy štartovacích batérií: AGM (Absorbent Glass Mat) a EFB (Enhanced Flooded Battery). Používanie zodpovedajúce technológie do značnej miery súvisí s úsporami paliva a znížením emisií CO2, ktorých je nutné dosiahnuť. Technológia AGM je používaná najmä u systémov štart/stop s rekuperáciou energie z brzdenia vo vozidlách strednej a najvyššej triedy.  

Ventilom regulovaná batéria s rúnom (VRLA)

Ponuka 5 typov s kapacitou 60 Ah až 105 Ah

Trojnásobne dlhá odolnosť proti cyklickému vybíjaniu v porovnaní s bežnými štartovacími batériami: zaradenie do najvyššej triedy E4/M3 podľa normy 50342-1.

Odolná proti vytečeniu vďaka elektrolytu naviazanému v rúne zo sklených vlákien (Absorbent Glass Mat)

Absolútne bezúdržbová vďaka technológii rekombinácie plynov

Maximálna odolnosť proti vibráciám V3 podľa normy EN 50342-1

Maximálny výkon pri štarte vďaka veľmi nízkemu vnútornému odporu

Možná inštalácia v polohe na boku (max. uhol náklonu 90°)

Flexibilné použitie ako štartovacia a palubná batéria

UDRŽATEĽNOSŤUŠETRIŤ NA SPOTREBE PALIVA, ZNÍŽIŤ EMISIE CO² A CHRÁNIŤ TAK ŽIVOTNÉ PROSTREDIE. S batériami značky Banner pre systémy štart/stop zaručujúcimi udržateľnosť. 100% ekologická recyklácia starých batérií.

ORIGINAL EQUIPMENTOE = ORIGINÁLNA KVALITA NA DODATOČNÉ VYBAVENIE. Batérie Banner presne spĺňajú normatívne požiadavky vedúcich nemeckých výrobcov motorových vozidiel. Tieto akumulátory energie sú koncipované na použitie v moderných motorových vozidlách s veľmi vysokou spotrebou elektrickej energie.

AGMAGM = Absorbent Glass Mat, elektrolyt je absorbovaný v rúne zo sklených vlákien, v ktorom je tak viazaný. Technológia AGM je používaná najmä u systémov štart/stop s rekuperáciou energie z brzdenia vo vozidlách strednej a najvyššej triedy. Ďalej nachádza uplatnenie tiež v oblasti batérií pre motocykle.

TROJNÁSOBNE DLHÁ ŽIVOTNOSŤTrojnásobne dlhá životnosť v porovnaní s bežnými štartovacími batériami.

30 doporučených produktov: