Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Čističe motora

Čističe motora

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Mafra Supermafrasol 6L

MO 25832

nové

Mafra Supermafraso 6L

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

Čítaj viac...

Podrobný popis

Supermafrasol Je čistič a zároveň technické odmasťovadlo vysokej účinnosti na silne zažrané nečistoty, ktoré odstraňuje doslova až z pórov. Jedná sa o silný koncentrát určený k ďalšiemu riedeniu (1l výrobku : 70l vody), univerzálny výrobok nachádzajúci uplatnenie v celej rade sektorov ako autoservisy, priemyselné výroby, kovovýroby, autodopravy, opravy ťažkých mechanizmov a podobne).

 
Vlastnosti
- ľahko odstraňuje akýkoľvek typ nečistoty i silne zažratú
- zachováva si svoju vynikajúcu čistiacu schopnosť i v prípade použitia s tvrdou vodou
- univerzálne použitie a vysoké riedenie
- vynikajúce použitie v zimnej sezóne, kedy je vyššie znečistenie
- vynikajúci aj na bezdotykové umývanie
- osvedčený na čistenie DPF filtrov
 
 
SUPERMAFRASOL zaisťuje maximálny účinok s neobvyklou, jednoduchosťou a rýchlosťou. Pri jedinom použití dokáže odstrániť odolné nečistoty i na pórovitých materiáloch. Obsahuje aktívne tenzidy schopné rozložiť veľké druhy nečistôt ako tuky, mastnotu, ropné látky, smogové a uhlíkaté usadeniny a podobne.
 
Supermafrasol sa dá s úspechom použiť i pri čistení autoplachiet nákladných automobilov, motorov, stavebných strojov, kontejnerov, cisterien, priemyselných stojov, dopravnej techniky a mnoho podobných využití. Supermafrasol sa dá využiť tiež pri delikátnom čistení - ako je napr. využitie jeho čistiacich vlastností v zlatníctve pri príprave odliatkov zlata a striebra.
 

10 doporučených produktov: