Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Čističe motora

Čističe motora

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

JLM Intake Diesel Extreme Clean - Čistenie sania

314

nové

JLM Intake Diesel Extreme Clean - Čistenie sania

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

Čítaj viac...

Podrobný popis
Vďaka dlhšiemu času pôsobenia aditíva - v porovnaní so sprejom, na čistenie sania, prúdenie vzduchu v saní zabezpečí dostatočný rozptyl čistiaceho aditíva. Súvisí to s difúznym efektom vďaka difúznemu disku, ktorý je súčasťou balenia. Celá detoxikácia motora prebieha pri prevádzkovej teplote motora a pri voľnobežných otáčkach.

V porovnaní s inými produktami dostupnými na trhu, ktoré pracujú s jednou chémiou na čistenie, je JLM čistenie oveľa dôkladnešie, pretože používa dve chémie. Čistenie prebieha s dvoma samostatnými procesmi a to čistenie a preplach. Ukazuje sa to ako najefektívnejší a najúčinnejší proces dekarbonizácie a čistenia. Zároveň tento proces zabezpečí to, že celý systém vydrží dlhšie čistý, pretože bol dôkladne a efektívne detoxikovaný.

Aditíva a zložky v čistiacej a preplachovej kvapaline sú odolné vysokým teplotám. Vďaka tomu niesu spálené počas spaľovacieho cyklu vo valcoch a tak efektívne čistia turbo a výfukový systém. Vďaka tomu je čistený aj systém recyklácie výfukových plynov - EGR.

Vďaka dekarbonizácii pomocou prípravku JLM Extreme Cleaner je obnovené prúdenie vzduchu v saní, ktorý motor potrebuje na dosiahnutie daného výkonu. A toto nieje len teoretický predpoklad, ale reálne odskúšané čistenie a dekarbonovanie cez sanie pomocou JLM prípravku, po ktorom dekarbonované autá mali rovnaký výkon ako keď boli úplne nové.

 

Spôsob aplikácie a čistenie
- motor musí bežať na voľnobežných otáčkach
- do sania sa aplikuje celý objem 375 ml JLM kvapalinu na čistenie
- potom aplikujte do sania preplachovú kvapalinu 500ml

VIDEO NÁVOD KLIKNI NA LINK:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=688&v=z2GwLQl1aWk&feature=emb_logo

10 doporučených produktov: