Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Odvlhčovače

Odvlhčovače

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Pohlcovač vlhkosti FOGGYSTOP

CP90690

nové

Pohlcovač vlhkosti FOGGYSTOP

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

Čítaj viac...

Odvlhčovač do auta FoggyStop
Namrznuté či zahmlené čelné sklo vášho auta znamená nepríjemné zdržanie, ale môže predstavovať aj bezpečnostné riziko. Odvlhčovač do auta FoggyStop vás týchto ťažkostí ľahko zbaví a zároveň prináša ďalšie výhody.

Kľúčové vlastnosti
Odvlhčovač do auta
Pohlcuje vlhkosť a pachy
Zabraňuje zahmlievaniu a mrznutia vnútorných strán skiel
Znižuje šírenie roztočov, plisé a korózie
Vyrobený zo zdravotne neškodných materiálov
Žiadne napájanie
Plne funkčný až 3 roky
Hmotnosť 150 g
Už žiadne handričky
FoggyStop zabraňuje zahmlievaniu a zamŕzaniu skiel vďaka špeciálnej látke, ktorá udržuje vlhkosť vzduchu pod rosným bodom. Vďaka tomu nedochádza k zahmlievaniu a zamŕzaniu skiel. Príjemným bonusom je tiež markantné zníženie šírenia pachov, roztočov a plesní v interiéri vozidla. Zníženie vlhkosti tiež zabraňuje korodovaniu častí karosérie, ktoré sú prekryté kobercami či čalúnením. Navyše je zariadenie vybavené kolorimetrickým vlhkomerom meniacim farbu podľa aktuálnej vlhkosti vzduchu.

Úplne neškodný
O zachytávanie vlhkosti sa stará absorpčný materiál, ktorý je zdravotne neškodný a neuvoľňuje žiadne látky. Pri znížení účinkov ho možno regenerovať vysušením. Nepotrebuje žiadne napájanie a jeho funkčnosť vydrží cca. 3 roky.

Upozornenie: Výrobok umiestnite z dosahu detí do 3 rokov. Po prokousání obalu hrozí nebezpečenstvo vdýchnutia malých častíc obsahu.
Cena je uvedená za 1 ks.

1 doporučených produktov: