Slime

Slime

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Sada polo-automatická opravná SLIME Smart Repair

PAN AD300

nové

Polo-Automatická opravná sada SLIME Smart Repair

Viac detailov

54,00 €

Čítaj viac...

Polo-Automatická opravná sada SLIME Smart Repair obsahuje kompresor (výkon 11 l/min) a fľaša sa špeciálne, veľmi kvalitné tesniacou hmotou SLIME (473ml). Slime, šikovný spôsob, ako opraviť prepichnutú pneumatiku. S hmotou Slime už nikdy nebudete musieť čakať na odťahové vozidlo alebo meniť deravú pneumatiku. Teraz ju dokážete spraviť za 15 minút alebo aj menej! Stačí použiť tesniacu hmotu, nafúknuť vašu pneumatiku a môžete ísť. Tesniaca hmota Slime predstavuje praktické a prenosné riešenie pre opravu defektu. Uložiť ju môžete pod sedadlo alebo do kufra.

Slime je najlepšia tesniaca hmota na pneumatiky na svete, ktorá bola vytvorená a testovaná pre použitie na všetky druhy pneumatík. Používa technológii Fibre-Seal, čo je moderná zmes vlákien, spojív, polymérov a patentovaných tuhnúcich činiteľov, ktoré sú šetrné k životnému prostredie. Dokonale sa prepojí s defektom a utesní. Táto mriežka z vlákien Fibre-Seal spolu s viskóznym prepravným systémom vyhľadá a pevne utesní miesto defektu pneumatiky. Hmota preventívne chráni a opravuje prepichnutie pomocou flexibilnej upchávky s dlhou životnosťou Akonáhle tesniacu hmotu Slim použijete, zostane tekutá a nestvrdne ani nevyschne.

Ako sa pneumatika opravená pomocou tesniacej hmoty Slime otáča, odstredivá sila tlačí tesniacu hmotu do behúňa pneumatiky, vytvára ochrannú vrstvu a opravuje prerazenie v okamihu, keď sa vytvorí. Zároveň pôsobí aj na predošlé defekty.

Slime je tá najbezpečnejšia a najúčinnejšia tesniaca hmota na pneumatiky, ktorá je k dispozícií. Vďaka nízkemu bodu tuhnutia (-37°C) a vysokému bodu oddelenia (82°C) účinkuje tesniaca hmota aj za tých najextrémnejších teplôt. Tesniaca hmota Slime je netoxická, nehorľavá a dá sa ľahko odstrániť pomocou vody. Je špeciálne navrhnutá tak, aby nemala korozívne účinky – je teda bezpečná pre pneumatiky aj ráfiky.

Približná spotreba hmoty :

Bicykle: 89 ml. – 118 ml.

Motorky: 237 – 473 ml

Dirtbike MTB: 237 ml.

Osobné Auto: 250 – 473 ml

Dodávky a SUV: 592 ml.

ATV – štvorkolky: 710 až 946 ml.

Balenie obsahuje:

• 1ks tesniaca hmota na pneumatiky Slime (473 ml)

• 1ks vysoko výkonný 12V vzduchový kompresor so zabudovaným tlakomerom a šnúrou s AC adaptérom, ktorý sa dá použiť do auto zásuvky (výkon 11l / min)

• 1ks vzduchová hadička

• 1ks nástavec na odobratie vložky ventilu a hadička na plnenie

• 1ks sada nástrojov a adaptérov (na pneumatiky, lopty, plážové hračky, nafukovačky, nafukovacie predmety …)

• 1ks návod na použitie

5 doporučených produktov: