Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

50Ah-69Ah

50Ah-69Ah

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Bosch S5 12V 61Ah 600A (0092S50040)

0092S50040

nové

D242 x Š175 x V175mm pravá

Viac detailov

Termín dodania 2-3 dni

Čítaj viac...

Autobatérie Bosch rady S5 sú vhodné pre vozidlá, ktoré majú vysoké požiadavky na štartovací a prevádzkoví prúd a na oblasti s extrémne nízkymi teplotami.

Autobatérie Bosch rady S5 sú bezúdržbové s predĺženou životnosťou, zvýšenou a špeciálnou patentovanou technológiou Power Frame.

Bezúdržbový akumulátor triedy S5 je vhodný pre všetky typy vozidiel, najmä však pre vozidlá OFF ROAD a vyššej strednej triedy, luxusné automobily, ktoré majú veľa elektrických spotrebičov a teda aj väčší odber prúdu.

Vhodné pre vozidlá, ktoré majú vysoké požiadavky na štartovací prúd a na oblasti s extrémne nízkymi teplotami.

Tieto autobatérie majú zvýšenú rezervnú kapacitu, vďaka ktorej sa im predlžuje životnosť, aj cez časté a vysoké odbery energie. Vylepšené konštrukčné prvky lepšie zabraňujú samo vybíjaniu, presný a dokonalý tvar vnútorných rámčekov, vyrobený z najkvalitnejších ošetrených zliatin lepšie odoláva korózii a tým umožňuje priepustnosť prúdu i v neskorších fázach životnosti autobatérie. Optimálna štruktúra, tvar rámčekov, použitý materiál a dizajn lisovania pomáha razantne zvýšiť priľnavosť k aktívnym materiálom v článku. vyššia bezpečnosť (ochrana proti spätnému zážihu) inovačné technológie Bosch Silver

Power Frame - odolnosť proti korózii mriežok prevyšuje odporúčané výkony a kapacity bezpečné štartovanie pri extrémnych teplotách o 30% dlhšiu prevádzkovú životnosť o 30% vyšší štartovací výkon oproti bežným autobatériam

Vlastnosti:

napätie: 12V
kapacita: 61Ah
štartovací prúd: 600A
Rozmery: 242 x 175 x 175 (D x Š x V mm)

BOSCH S5 je úplne bezúdržbová autobatéria

30 doporučených produktov: