Z Vašej krajiny nie je možné vytvoriť objednávku. United States

Žiarovkové sady

Žiarovkové sady

Zľavy

Žiadne produkty so zníženou cenou

Servisná krabička žiaroviek H7 12V PHILIPS

55007SKKM

nové

Servisná krabička žiaroviek H7 12V PHILIPS

Viac detailov

Termín dodania do 2 dní

Čítaj viac...

súprava náhradných autožiaroviek • typ hlavnej žiarovky halogénová H7 • určenie žiaroviek v súprave: stretávacie svetlá, diaľkové svetlá, predné/zadné smerové svetlá, postranné smerové svetlá, predné/zadné hmlové svetlá, svetlá pre cúvanie, brzdové svetlá, zadné svetlá, parkovacie svetlá, osvetlenie interiéru, osvetlenie evidenčného čísla • napätie 12 V • kompaktné, odolné vyhotovenie (škatuľka)

Philips H7 (55007SKKM)
Náhradné žiarovky síce už nie sú súčasťou zákonnej povinnej výbavy, ale každý vodič vie, že do auta patria. Niektoré zo svetiel sú pre bezpečnosť prevádzky zásadné, a ak chcete v jazde pokračovať, žiarovku vymeniť musíte.

Philips je expert na osvetlenie domácností, podnikov aj automobilov a ponúka praktickú súpravu, ktorá obsahuje najpoužívanejšie autožiarovky a náhradné poistky. Hlavná žiarovka v súprave je typ H7 (halogénová). Žiarovky v súprave sú určené pre stretávacie svetlá, diaľkové svetlá, predné/zadné smerové svetlá, postranné smerové svetlá, predné/zadné hmlové svetlá, svetlá pre cúvanie, brzdové svetlá, zadné svetlá, parkovacie svetlá, osvetlenie interiéru a osvetlenie registračnej značky.

Škatuľka, v ktorej sú žiarovky umiestnené, je kompaktná a skvele sa zmestí do batožinového priestoru alebo priehradky spolujazdca. Zároveň je dostatočne robustná a odolná na to, aby ochránila žiarovky pred poškodením.

9 doporučených produktov: